Inici VINARÒS Els comerços de Vinaròs podran obrir el diumenge 21 de gener

Els comerços de Vinaròs podran obrir el diumenge 21 de gener

125

Amb motiu de les rebaixes, l’Ajuntament va rebre la sol·licitud per part dels comerços locals de poder obrir el dissabte 20 de gener, Sant Sebastià, o si no fos possible, fer-ho el diumenge dia 21. Després de valorar aquesta proposta, tant a les entitats autonòmiques com a les associacions de comerciants, s’ha decidit permetre l’obertura el dia 21 de gener.

Per part de l’Ajuntament s’ha decidit respectar la festivitat local i el dret dels treballadors a gaudir de la festa, per tant el dia de Sant Sebastià serà festiu, no habilitat per a la pràctica comercial.

No obstant això, en compliment de la llei referent al comerç i atenent les obligacions i consideracions de la normativa, així com la petició d’autorització per part dels comerços, l’Ajuntament ha habilitat el 21 de gener com a jornada per a la pràctica comercial. Aquesta opció s’afegirà als altres 11 dies que la Conselleria ha declarat festius hàbils per a la pràctica comercial l’any 2024.

Així doncs, els establiments comercials que ho desitgen disposaran de llibertat horària per a la pràctica comercial el diumenge 21 de gener.