Inici VINARÒS Els alumnes del taller d’Ocupació T’Avalem Vinaròs InnovaWeb finalitzen la formació

Els alumnes del taller d’Ocupació T’Avalem Vinaròs InnovaWeb finalitzen la formació

202

Durant 12 mesos els 10 alumnes-treballadors s’han format en l’especialitat de Confecció i Publicació de pàgines web

L’alcalde, Guillem Alsina, acompanyat per la regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha fet entrega dels diplomes de final de curs als sis alumnes-treballadors que han finalitzat el taller d’Ocupació Vinaròs T’Avalem InnovaWeb. Durant l’acte cada estudiant ha presentat els projectes que ha creat durant la formació, basats en la creació de pàgines web.

Recordem que el taller està emmarcat dintre dels programes d’ocupació-formació de Garantia Juvenil, adreçat per als joves entre els 16 i 30 anys, amb l’objectiu de millorar les seues possibilitats d’incorporació en el mercat laboral. En aquest cas, T’Avalem Vinaròs Innovaweb els alumnes-treballadors han realitzat 1.920 hores i han obtingut el Certificat de Professionalitat en Confecció i publicació de pàgines web.

Durant l’entrega dels diplomes, l’alcalde Alsina destacava que “aquest tipus de tallers tenen l’objectiu d’oferir als alumnes nous coneixements i formació per tenir més opcions d’incorporació en el mercat laboral”. En aquest sentit, es mostrava satisfet pels treballs presentats pels alumnes, on fins i tot un d’ells ha anunciat que posarà en marxa la seua pròpia empresa dedicada als videojocs.

Per la seua banda, la regidora Cano comentava que “s’ha volgut donar un enfoc diferent als tallers d’ocupació, en aquest cas, relacionat amb el món de les noves tecnologies i la creació de pàgines web, una branca cada vegada més demandada per part de les empreses”.

El taller d’ocupació T’Avalem Vinaròs InnovaWeb, ha estat impulsat per l’Agència de Desenvolupament Local, i subvencionat per la Generalitat Valenciana i el Fons Social Europeu, amb una ajuda econòmica de 241.000€.