Inici VINARÒS Els alumnes de Vinaròs Renova i Et Formem visiten la planta de...

Els alumnes de Vinaròs Renova i Et Formem visiten la planta de reciclatge de Cervera

492

Els alumnes del Taller d’Ocupació Vinaròs Renova i el Projecte Et Formem, com a part de la seua formació en el mòdul transversal de medi ambient per a l’obtenció dels diferents certificats de professionalitat, van realitzar el dimecres dia 21 de febrer una visita formativa a la planta de reciclatge de Cervera.

La visita la va dur a terme Rafael Arnau, Director de comunicació i relacions institucionals de la UTE zona 1 projecte Bionord, i va estar dividida en dues parts. En la primera se’ls va formar en conceptes bàsics sobre medi ambient i van fer la prova de la petjada de carboni.

Després es va realitzar una visita a la planta, on es van explicar els processos de treball i es van mostrar les instal·lacions. Finalment, va ser el comiat i lliurament d’obsequis als assistents, on es va fer entrega d’unes bosses de reciclatge i una bossa de la compra amb la finalitat que posen en pràctica l’après en la seua vida diària.

Aquests projectes, que formaran els alumnes en les rames de paleta y jardineria i floristeria, estan cofinançats pel fons Social Europeu, per la Generalitat Valenciana, pel SERVEF i, en el cas del Taller Vinarós Renova, també pel Ministeri de Treball i Seguretat social, sent l’entitat promotora dels projectes l’Ajuntament de Vinaròs.

Article anteriorLa N-238 Vinaròs – Ulldecona cada dia més abandonada
Article següentSe aprueba por unanimidad solicitar que la Semana Santa de Benicarló sea Fiesta de Interés Turístico Local