Inici VINARÒS Els alumnes de Et Formem realitzen les primeres pràctiques a Vinaròs

Els alumnes de Et Formem realitzen les primeres pràctiques a Vinaròs

189

En el programa participen 10 alumnes-treballadors que rebran formació i pràctica professional en  l’especialitat de treballs auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria

L’alumnat de l’Escola d’Ocupació Et Formem Vinaròs 2020, que va començar el contracte de formació-ocupació a finals de novembre, ha realitzat la seua primera pràctica formativa de l’especialitat d’Activitats auxiliars de jardineria. En concret, han dissenyat i fabricat els adornaments típicament nadalencs que han servit per engalanar algunes dependències municipals.

Els 10 alumnes-treballadors continuen amb la formació teòrica i en breu començaran la part pràctica en les diverses zones d’intervenció previstes per tal de realitzar o millorar l’enjardinament de les mateixes.

Recordem que el programa Et Formem està cofinançat per la Generalitat Valenciana i pel Fons Social Europeu, amb una subvenció de 120.103,20€. L’objectiu és incrementar l’ocupabilitat de les persones amb dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables, amb la finalitat de facilitar la seua incorporació al treball.

Article anteriorEs vacunen contra la covid-19 al Centre Geriàtric usuaris i treballadors
Article següentObres nou col·legi Jaume I