Inici BENICARLÓ Els alumnes de batxillerat de l’IES Joan Coromines sense professor/a des de...

Els alumnes de batxillerat de l’IES Joan Coromines sense professor/a des de Novembre

946

Els alumnes demanen un nou professor/a de Física i Química, ja que des del 3 de Novembre que no hi poden cursar l’assignatura.

En època de pandèmia, se suma un nou conflicte als estudiants de batxillerat de l’IES Joan Coromines de Benicarló. És l’inquietud per les PAU que s’apropen i si ja de per si, son motiu suficient per a preocupar-se pel seu futur acadèmic, se suma la falta de preparació a una assignatura com Física i Química.

Des del 3 de novembre els alumnes es troben sense cap professor que els done classes. Ja que tal com ens han comentat els alumnes a una carta dirigida a aquest diari, es troben desemparats en aquesta assignatura. La carta diu així:

“L’alumnat de Batxillerat de l’IES Joan Coromines de Benicarló (Baix Maestrat) demanem professor o professora de Física i Química. Portem des del 3 de novembre de 2020 sense professor, a causa de dues baixes de la professora inicial i, al cap de poc de vindre, de la seua substituta. No sabem com continuarem la matèria per poder estar preparats cap a les proves PAU. Ens agradaria tindre un substitut/a el més aviat possible, ja que hem perdut bastant de temps fins ara.”

Esperem que la situació a la qual estan sotmesos els alumnes canvien prompte, de manera que encaren les PAU preparades per a superar aquest repte acadèmic.

 

Article anteriorEndavant les obres de la rotonda a sant Jordi
Article següentDivina Pastora Seguros, patrocinador oficial de los Goya 2021 y 2022