Inici BENICARLÓ El web de consulta dels videoplens supera les 1.100 visualitzacions

El web de consulta dels videoplens supera les 1.100 visualitzacions

397

Tres mesos després de la posada en marxa, la plataforma es consolida com una eina que incrementa el nivell de participació i d’implicació de la ciutadania. La pàgina web compta amb una àmplia gama de possibilitats, com la visualització d’estadístiques o la descàrrega de fragments d’àudio de cada ple de la Corporació Municipal.

La plataforma digital que l’Ajuntament va habilitar el passat mes de novembre per poder consultar els videoplens, ja supera les 1.100 visualitzacions. Com ha afirmat la regidora de Serveis Informàtics, Marta Escudero, «d’una manera senzilla i interactiva, estem apropant el màxim òrgan de decisió de l’Ajuntament a totes les persones que disposen d’un dispositiu connectat a Internet».

El web, que actualment compta amb les últimes nou sessions plenàries, suposa un augment en el nivell de transparència i ajuda a fomentar la participació. En aquest sentit, la regidora de Serveis Informàtics ha assegurat que «la plataforma dels videoplens és un exemple més del procés de modernització que s’està desenvolupant al nostre Ajuntament amb l’objectiu d’afavorir l’accés a la informació i la màxima transparència, especialment a través de les noves tecnologies».

Per exemple, el web facilita visualitzar un punt de l’ordre del dia concret o la part del vídeo en la qual intervé un regidor determinat. A més, l’eina també permet descarregar l’àudio d’una intervenció precisa o d’un punt de l’ordre del dia concret. Així mateix, també possibilita crear un tall d’àudio personalitzat establint els paràmetres de temps que determinen quan ha de començar i finalitzar l’àudio.

Pel que fa a l’apartat estadístic, la pàgina web també permet consultar les dades individuals de cada ple municipal, com el nombre d’intervencions de cada un dels grups municipals i el temps que han acumulat en totes les seues intervencions. A més, el web recull en l’apartat estadístic de cada any el nombre i el percentatge de punts de l’ordre del dia que s’han aprovat, donat compte, desestimat o altres, a més de facilitar un enllaç al moment concret del ple al qual fa referència cada un dels punts anteriors.

Article anteriorBENIHORT ACOGE LA XX CONVENCIÓN DE INTERCOOP COMERCIAL AGROPECUARIA
Article següentLa N-238 Vinaròs – Ulldecona cada dia més abandonada