Inici BENICARLÓ El VI Congrés Go Global impulsarà la internacionalització de les pimes valencianes...

El VI Congrés Go Global impulsarà la internacionalització de les pimes valencianes els dies 22 i 23 de novembre

206

El VI Congrés Go Global impulsarà la internacionalització de les pimes valencianes els dies 22 i 23 de novembre

  • El congrés se celebrarà de manera presencial a l’Escola de Negocis Lluís Vives i també podrà seguir-se en streaming
  • Go Global oferirà conferències temàtiques que abordaran la logística internacional, la ciberseguretat i ciberinteligencia, les estratègies de sostenibilitat i l’estratègia “Horitzó Àfrica”

València, 2 de novembre de 2021. El Congrés Go Global, esdeveniment de referència en internacionalització de les pimes valencianes, represa el format presencial en la seua sisena edició, que se celebrarà els dies 22 i 23 de novembre a l’Escola de Negocis Lluís Vives a València. A més, per a facilitar al màxim la participació la present edició podrà seguir-se també de manera virtual.

El Congrés Go Global està organitzat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball – a través de Ivace Internacional -, les Cambres de Comerç de la Comunitat i ICEX España Exportació i Inversions i compta amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Les empreses de la Comunitat poden inscriure’s ja de manera gratuïta en aquest esdeveniment que centra la seua atenció enguany en quatre matèries: la logística internacional tradicional enfront de ecommerce, la ciberseguretat i ciberinteligencia per a l’exportació, les estratègies de sostenibilitat per a la competitivitat de les empreses i l’estratègia “Horitzó Àfrica”.

El VI Congrés Go Global comptarà amb ponents de primer nivell per a donar pas posteriorment a quatre grans taules de debat empresarial en les quals empreses de la Comunitat Valenciana oferiran les seues experiències i bones pràctiques de com aborden aquestes importants estratègies en el dia a dia de les seues empreses.

També hi haurà espais de diàlegs vinculats a diferents temàtiques amb l’objectiu de generar networking entre empreses tractores i empreses interessades en la matèria.

A més, les empreses tindran l’oportunitat de mantindre reunions amb empreses importadors, així com amb la Xarxa Exterior del Ivace i amb les oficines comercials de ICEX en 16 mercats.