Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT El soterrament del cablejat telefònic dóna per finalitzades les millores al jardí...

El soterrament del cablejat telefònic dóna per finalitzades les millores al jardí de l’avinguda Constitució de Càlig

241

El consistori ja havia instal·lat màquines biosaludables al jardí i la pavimentació de la zona, entre d’altres millores.

Esta setmana, han conclòs les obres de millora realitzades del jardí de l’Avinguda Constitució, situat a tocant del poliesportiu municipal. Les obres, amb un cost que ronda els 42.000 euros, s’han finançat a través del Pla 135 de la Diputació de Castelló. L’Ajuntament de Càlig ha enllestit recentment el projecte d’urbanització que ha contemplat, entre d’altres treballs, en la instal·lació de quatre aparells biosaludables, després que l’espai fora remodelat a consciència amb una renovació total de la pavimentació de la zona, del mobiliari urbà i de l’enllumenat públic.

Ara, el soterrament de la línia telefònica -que creuava el jardí enlairada per postes- ha estat el últim pas que calia donar per tal d’arrodonir les obres, que permet que l’espai siga totalment segur i adaptat. Estos darrers treballs han estat cofinançats per l’empresa Telefònica i el consistori.

L’alcaldessa en funcions de Càlig, Ernestina Borràs, ha explicat que “aprofitant les obres de pavimentació i renovació del jardí i de la zona, es va deixar preparada la infraestructura per tal que es poguera soterrar el cable, un treball que finalment esta setmana ha dut a terme l’empresa Telefònica, i que ha permès concloure la remodelació del jardí situat en una destacada zona de la població”.

Article anteriorEl saló de plens s’adapta a les persones amb mobilitat reduïda
Article següentEl sector agroalimentari com a impulsor de l’economia i el turisme a Benicarló