Inici PREMSA VALENCIANA El Servei Provincial de Costes comença la reparació en Cala Puntal

El Servei Provincial de Costes comença la reparació en Cala Puntal

656

El Servei Provincial de Costes ha iniciat a Vinaròs els treballs de reparació de la costa en Cala Puntal. En concret del talús i l’escullera que van quedar danyats pel temporal Glòria, en la zona turística sud de la localitat en la zona del restaurant “La Piràmide”.

 

L’aportació de Costes per al litoral vinarossenc després dels danys ocasionats pel temporal Gloria és de 500.000 euros, al que se sumarà el que el municipi obtinga en les subvencions a les quals ja s’ha acollit. Cal recordar que el total en desperfectes després del pas de la borrasca per Vinaròs és de 2.641.000 euros, segons la valoració dels tècnics municipals.

Costes ja va iniciar a principis de març a través de l’empresa Tragsa les seues reparacions d’urgència a Vinaròs en els Cossis en ésser la zona més afectada pel temporal. L’obra principal està sent la construcció d’una escullera que defense la carretera dels Cossis, que va resultar molt afectada, i l’entorn de l’emissari submarí, així com la realització d’una altra escullera en la part nord de la desembocadura del riu Cervol que evite que els sediments tapen l’entrada a la mar cada vegada que hi ha un temporal. També en la costa nord s’ha actuat en la zona de Saldonar, i en la costa sud s’ha adequat l’accés i l’escullera de la Cala Les Roques.

fotos: ajuntament / Pirámide

Article anteriorVinaròs dona llum verda a la fibra óptica a Capçades i Ulldecona
Article següentSols 1 nou cas a Vinaròs en tot el Departament i informació rebrots Coronavirus