Inici BENICARLÓ El programa Viatgem CV ha repartit 7166 Bons per a viatjar entre el 20...

El programa Viatgem CV ha repartit 7166 Bons per a viatjar entre el 20 d’octubre i el 31 de desembre

493

El programa Viatgem CV ha repartit 7166 Bons Viatge CV per a viatjar entre el 20 d’octubre i el 31 de desembre.

Cadascun suposa una reserva de diners de 600 euros, la qual cosa suposa el total del crèdit reservat per a aquest 2020, 4’3 milions d’euros.

Tot i això, les sol·licituds que continuen tramitant-se s’inclouen en una llista d’espera ja que si els bons adjudicats no es gasten en una reserva de viatge abans de 7 dies, caducaran i tornaran a repartir-se per ordre de llista.

A més, si en aplicar la bonificació del 70% en cada reserva no s’esgoten els 600 euros, eixos diners tornen a incrementar el crèdit per a nous bons, que es repartiran segons la llista d’espera.

En tot cas, en 2021 s’obriran 2 terminis més per a sol·licitar el Bo Viatge CV i utilitzar-lo per a viatjar entre gener i març o entre octubre i desembre de l’any que ve. En cadascun d’aquests terminis es repartiran 5 milions d’euros en bons.

CÓM TRAMITAR EL BO VIATGE CV

Et resumim a continuació les normes perquè qualsevol ciutadà puga sol·licitar aquesta ajuda i també perquè agències de viatges i allotjaments puguen oferir els seus serveis amb aquest descompte (pots consultar ACÍ el DECRET complet publicat en el DOGV i ACÍ la INSTRUCCIÓ completa amb els detalls i tràmits per a la sol.licitud i adhesió)

Turisme Comunitat Valenciana activa aquesta ajuda dotada amb 14’3 milions d’euros per a impulsar el consum turístic dels valencians i pal·liar l’impacte negatiu que la COVID19 ha provocat en el turisme.

VULL VIATJAR, COM ACONSEGUISC EL MEU BO?

Si ets major d’edat i estàs empadronat en la Comunitat Valenciana, pots demanar el teu Bo Viatge CV i obtindre descomptes de fins al 70% del cost de la teua reserva amb un màxim de 600 euros.

Pots sol·licitar el teu Bo Viatge CV bé en el procediment telemàtic de la Generalitat o bé en la plataforma web bonoviatgecv.gva.es . Per fer la sol·licitud necessitaràs signatura electrònica i omplir una declaració responsable assegurant que compleixes els requisits de majoria d’edat i empadronament.

Però també pots demanar el bo directament a l’allotjament o l’agència de viatges, sempre que aquestes empreses estiguen adherides al programa Viatgem Comunitat Valenciana. En aquest cas, l’empresa sol·licita i tramita el bo en la teua representació i no necessites signatura electrònica.

Encara que viatges amb altra persona, únicament és necessari sol.licitar un bo per unitat d’allotjament donat que s’aplica a la reserva, no als viatgers.

QUAN PUC GASTAR EL BO?

Després de sol.licitar el teu bo al procediment de la Generalitat, rebràs per correu un codi que hauràs de canviar a l’hora de fer la reserva en la teua agència de viatges o establiment hoteler. Encara que pots viatjar en la data que desitges, la reserva l’has de fer en una setmana perquè el codi caduca als 7 dies.

El bo es podrà gastar en una reserva per a viatjar en 3 períodes diferents:

  • Entre el 20 d’octubre i el 31 de desembre de 2020
  • Entre l’1 de gener i el 24 de març de 2021
  • Entre el 13 d’octubre i el 31 de desembre de 2021.

Només es podrà usar un Bo Viatge CV en cada període.

Segons el període que t’interesse, has de sol·licitar el bo en un termini determinat:

  • Per a viatjar entre el 20 d’octubre i el 31 de desembre de 2020, se sol·licita el bo entre el 20 d’octubre a les 12h i el 20 de desembre a les 23:59h.
  • Per a viatjar entre l’1 de gener i el 24 de març, se sol·licita entre l’1 de gener a les 12h i el 19 de març de 2021 a les 23:59h.
  • Per a viatjar entre el 13 d’octubre i el 31 de desembre de 2021, la sol·licitud s’ha de fer entre el 13 d’octubre a les 12h i el 20 de desembre de l’any que ve a les 23:59h.

És necessari que la reserva incloga almenys 2 nits d’allotjament. Si, a més de l’allotjament, es reserva també el servei de restaurant, com a máxim, es podrà bonificar el règim de mitja pensió.

TINC UNA EMPRESA TURÍSTICA, COM EM BENEFICIE DEL BO VIATGE CV?

Poden participar en el programa Bono Viaje CV:

  • Agències de viatges
  • Hotels, blocs o conjunts d’apartaments turístics, càmpings, cases rurals, albergs i empreses gestores d’habitatges d’ús turístic.

Per a participar en el Bo Viatge Comunitat Valenciana els establiments d’allotjament turístic i agències de viatge han d’adherir-se donant-se d’alta en la plataforma web bonoviatge.gva.es. per a donar-se d’alta cal fer el registre creant un compte amb un usuari (correu electrònic) i una contrasenya. L’adhesió es pot realitzar durant tota la vigència del programa, és a dir, fins al 31 de desembre de 2021.

Tant les agències de viatges com els establiments d’allotjament turístic han d’estar inscrits en el Registre de Turisme de la Comunitat Valenciana.

Els allotjaments han d’oferir una estada mínima de 2 nits.
Les agències de viatges han d’oferir una estada mínima de 2 nits i altres activitats i serveis turístics complementaris.

Si tens una empresa d’experiències turístiques pots oferir els teus serveis a les agències per a integrar-les en paquets susceptibles de ser bonificats. Consulta ACÍ com fer-ho.

COM GESTIONE UNA RESERVA AMB BO VIATGE CV?

Si un client et sol·licita una reserva i demana aplicar el descompte del Bo Viatge CV, ha de proporcionar-te el seu codi promocional. Ho necessites per a poder registrar eixa reserva en la plataforma bonoviatge.gva.es i que es reserve el crèdit necessari per a subvencionar eixe servei. Aquest registre de la reserva has de realitzar-lo en un termini màxim d’una setmana ja que el codi caduca als 7 dies.

Si el client no disposa de codi promocional, tu, com a empresa adherida, pots sol·licitar-ho en la seua representació sempre que l’usuari t’haja otorgat autorització expressa.

Des del compte d’empresa en bonoviatge.gva.es, podràs accedir en tot moment a les teues reserves bonificades i realitzar cancel·lacions o modificacions. Es poden variar dates i reduir serveis però no ampliar.

El descompte del Bo Viatge CV s’aplica al client en la factura corresponent una vegada acabada l’estada i gaudits els serveis. Turisme CV abona eixa diferència a l’establiment o agència una vegada justificada la prestació del servei en un màxim de 30 dies. Aquesta justificació es realitza telemàticament també a través de la plataforma bonoviatge.gva.es.

CÓM ADHERIR-SE COM A AGÈNCIA O ALLOTJAMENT AL BO VIATGE CV

Si ho desitges, pots veure aquest seminari en línia on expliquem de manera pràctica com utilitzar la plataforma bonoviatgecv.gva.es per a donar d’alta la teua oferta turística en el programa Viatgem CV i que els usuaris puguen utilitzar el Bo Viatge CV en contractar-la.