Inici BENICARLÓ El programa ‘Fem festes, fem poble’ explicarà tota l’actualitat de les Festes...

El programa ‘Fem festes, fem poble’ explicarà tota l’actualitat de les Festes de Benicarló

516

 

Les Festes Patronals tindran un magazín televisiu diari que s’emetrà del 23 al 31 d’agost. El programa inclourà entrevistes, reportatges i testimonis i es podrà seguir a través del canal de YouTube de l’Ajuntament i de Canal 56.

Donades les actuals circumstàncies de crisi sanitària i les limitacions al voltant de les trobades socials, la Regidoria de Festes i Falles ha decidit posar en marxa un magazín televisiu diari per tal de fer arribar al major nombre de persones tota la informació referent a l’actualitat de les Festes Patronals, que arrancaran aquest diumenge 23 d’agost.

El programa portarà per nom ‘Fem festes, fem poble’ i inclourà entrevistes, reportatges i testimonis a peu de carrer al voltant dels actes més destacats. «D’alguna manera —ha explicat el regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón—, volem transmetre l’essència d’aquestes festes tan especials i, ja que molts dels veïns i veïnes de Benicarló no podran assistir a tots els actes, els ho farem arribar a través de la televisió i les xarxes socials sense que s’hagen de moure de casa».

El magazín tindrà una durada de 9 dies, del 23 al 31 d’agost ambdós inclosos, i estarà presentat pel periodista Javier Fresquet i produït per la productora Mediarec. La retransmissió es podrà seguir cada dia a les 14.00 h a través de Canal 56 i pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Benicarló.