Inici BENICARLÓ El ple dóna llum verda al Pressupost Municipal, xifrat en més de...

El ple dóna llum verda al Pressupost Municipal, xifrat en més de 27 milions d’euros

460

Durant la sessió plenària de març, l’equip de govern aprovava amb els vots en contra de l’oposició el Pressupost General de l’Ajuntament per al present any. Uns comptes que es xifren en 27.413.475 euros, amb un increment del 2,5% respecte del de 2018.

Hores abans, al matí, l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, destacava l’augment d’inversió en les àrees de Benestar Social i Promoció Econòmica, i l’impuls a Cultura i Festes. Per la seua part, el regidor d’Economia i Hisenda manifestava que “amb aquest pressupost, Benicarló avança cap a la modernitat,  hem preparat uns comptes per a poder treballar tot l’any, governe qui governe a partir del 26 de maig”.

El ple

Durant la sessió plenària celebrada a la nit, el punt dedicat a l’aprovació del Pressupost va ser el que més temps va dedicar a les intervencions dels grups polítics, amb vot en contra de l’oposició.

Conservatori i mocions

El ple també va aprovar dos mocions consensuades per tots els grups polítics. Una, per recolzar la candidatura de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana als premis Princesa de Asturias, i l’altra, referent a la manca de professorat al Conservatori de Música Mestre Feliu de Benicarló.

Podreu trobar reportatge sencer a la revista 7dies actualitat Benicarló d’aquest proper cap de setmana, al vostre quiosc.

Article anteriorResultats i cróniques del Club Balonmano Vinaròs
Article següent10k Ciutat de Benicarló s’avança al 27 d’abril