Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT El ple de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre nomena Alcalde a Francisco Juan (Partit Popular)...

El ple de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre nomena Alcalde a Francisco Juan (Partit Popular)  

205

S’ha constituït la corporació municipal per a la legislatura 2023-2027 amb vuit edils del Partit Popular, quatre del Partit Socialista i un d’ALC

El nou ple de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre per a la legislatura 2023-2027 ha quedat constituït amb la proclamació de Francisco Juan Mars com a Alcalde, que revalida així el càrrec. La corporació municipal es conforma amb vuit edils del Partit Popular -Francisco Juan, María Agut, José Miguel Martorell, Juan Carlos Barceló, Melina Fradejas, Javier García, Alejandra Roca i Malena Herrera-, quatre del Partit Socialista –José Joaquín Herrera, Sara Cucala, Tina Arnau i Lluís Garcia- i Ana María Martín com a representant d’ALC.

Després de la seua presa de possessió com a Alcalde, Francisco Juan, s’ha dirigit a tots els integrants de la corporació destacant que “m’agradaria que l’objectiu comú de treballar pel poble i fer que Alcalà-Alcossebre avance siga el pilar sobre el qual s’assente aquesta nova corporació. Perquè aquest és el propòsit en el qual hem de fixar-nos tots els grups municipals, amb les inevitables i també necessàries diferències polítiques però sempre des del respecte i la coherència”.

Juan ha finalitzat al·ludint a la seua continuïtat en el càrrec recalcant que “ser Alcalde del teu poble és el major orgull que pot tenir una persona que es dedique a la política local. I quin honor que després de 24 anys els meus veïns i veïnes continuïn confiant en mi. En els pròxims quatre anys m’emplearé a fons, com he fet sempre. Vull pensar que aquesta manera de fer i de ser és la que han valorat els nostres veïns i veïnes i els correspondré actuant de la mateixa manera durant tota la legislatura que ara iniciem”.

Article anteriorErnestina Borràs és investida de nou com alcaldessa de Càlig
Article següentGuillem Alsina nou alcalde de Vinaròs: “ens agrada veure com la gent s’estima pels carrers de Vinaròs”