Inici BENICARLÓ El Ple aprovarà la subscripció del conveni per a la implantació de...

El Ple aprovarà la subscripció del conveni per a la implantació de l’Administració electrònica

227

Aquest és el primer pas per a la implantació de l’Administració electrònica i la creació de l’Oficina d’atenció al ciutadà, que seran una realitat els pròxims mesos. L’Ajuntament ha escollit la plataforma de la Diputació d’Albacete atenent a criteris d’eficàcia i eficiència.

El Ple de l’Ajuntament de Benicarló aprovarà avui la subscripció del conveni amb la Diputació d’Albacete per a la implantació de la plataforma SEDIPUALB@, un servei que la diputació posa a disposició d’altres administracions. Aquest servei permetrà implantar l’Administració electrònica i la creació de l’Oficina d’atenció al ciutadà a l’Ajuntament.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s’ha mostrat molt satisfeta per avançar en la implantació de l’Administració electrònica i ha declarat que «gràcies a aquest primer pas, tant l’Administració electrònica com l’Oficina d’atenció al ciutadà seran una realitat els pròxims mesos i suposaran la transformació digital de l’Ajuntament».

D’entre les diverses alternatives possibles, els serveis tècnics de l’Ajuntament han optat per aquesta plataforma perquè és la més idònia per aconseguir la major eficàcia i eficiència, segons les necessitats del municipi. Altres entitats de la Comunitat Valenciana com Sagunt, Manises i Quart de Poblet també es troben adherides a aquesta plataforma

Article anteriorEs tornen a obrir les platges després dels anàlisis
Article següentSuspenden 10 TAC en el Hospital de Vinaròs por una avería