Inici BENICARLÓ El Pla d’Accessibilitat de Benicarló avança

El Pla d’Accessibilitat de Benicarló avança

258

A través dels programes d’ocupació de la Generalitat

Durant les últimes setmanes s’han dut a terme diverses actuacions en matèria d’accessibilitat que han millorat els passos de vianants dels carrers de Sant Francesc, Isaac Albéniz o Corts Valencianes. En les pròximes setmanes continuaran els treballs en l’avinguda del Marqués de Benicarló, Crist de la Mar i voltants de l’IES Ramón Cid.

Els operaris contractats a través dels programes d’ocupació de la Generalitat estan treballant en les últimes setmanes en la millora de l’accessibilitat dels carrers de Benicarló. Unes actuacions que s’han centrat en l’adequació dels passos per a vianants dels carrers de Sant Francesc, Isaac Albéniz o Corts Valencianes. També s’han dut a terme treballs de millora de les voreres als carrers de Peníscola amb Severo Ochoa, carrer del Grau o Corts Valencianes i s’han fet actuacions de manteniment als carrers dels Mestres de Montesa, Sants Màrtirs i Jacinto Benavente.

El regidor d’Obres i Serveis, Ilde Añó, ha destacat que «gràcies a la contractació d’aquests operaris podem assumir treballs que generalment no podem fer per falta de personal». Añó ha anunciat que en les pròximes setmanes continuaran les actuacions de millora de l’accessibilitat a la plaça de la Constitució, Ferreres Bretó, voltants de l’IES Ramón Cid, Marqués de Benicarló i plaça del Mercat Vell i ha recordat que la ciutadania pot continuar comunicant incidències en via pública a través de l’aplicació Benicarló Connecta, «a través de la qual rebem entre 4 i 5 comunicacions diàries».

Per la seua banda, el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha subratllat que «els programes d’ocupació ens permeten posar l’accent en obres que no requereixen grans pressupostos ni grans projectes però que són igualment necessàries i milloren el dia a dia de la gent».

Sánchez ha recordat que els programes a través dels quals estan contractats aquests operaris estan destinats a persones aturades de llarga durada i a majors de 30 anys i ha destacat «l’aposta decidida de la Generalitat per aquest tipus d’iniciatives dirigides a millorar el benestar de persones i col·lectius més  desafavorits a l’hora de trobar treball».

El regidor ha constatat que «des de l’inici de la legislatura hem tingut a Benicarló 5 tallers d’ocupació i quasi 200 persones que han pogut treballar gràcies als diferents programes d’ocupació»

Article anteriorNova concentració per la defensa de la citricultura a Benicarló
Article següentL’ajuntament de Vinaròs renovarà les targetes mediambientals dels vehicles agraris