Inici BENICARLÓ El Morrongo i la Caracola renoven un any més la bandera blava

El Morrongo i la Caracola renoven un any més la bandera blava

361

La temporada de bany començarà l’1 de juny i s’allargarà fins al 6 d’octubre. Les banderes s’hissaran coincidint amb la celebració de la festa de Sant Joan.

Benicarló tindrà un any més dos platges amb bandera blava. El Morrongo i la Caracola han rebut de nou, per part de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), el reconeixement a nivell europeu per l’elevada qualitat ambiental de les seues platges i per l’excel·lència dels serveis que ofereixen.

Les banderes, que s’atorgaran pròximament, s’hissaran coincidint amb els actes organitzats amb motiu de la revetlla de Sant Joan, que se celebra el 23 de juny per la nit.

Enguany, la temporada de platges començarà oficialment l’1 de juny i finalitzarà el diumenge posterior al 30 de setembre, és a dir, el 6 d’octubre.

Pel que fa a la Biblioplatja, una any més la Regidoria de Turisme ha informat que continuarà el servei durant els mesos de juliol i agost. 

Licitació del servei de socorrisme

L’Ajuntament de Benicarló ha tret a licitació el servei de salvament i socorrisme per a les platges de la Caracola-Gurugú, Morrongo i Mar Xica. L’import de la licitació és de 331.826,69 (sense IVA) i les propostes es poden presentar fins al fins al 20 de maig.

Article anteriorResultats del C.Natació Vinaròs
Article següentS’obre el termini de subvencions destinades a les entitats i esportistes de la localitat