Inici COMARQUES El Mercat de Vinaròs respon al pla d’actuació en un comunicat

El Mercat de Vinaròs respon al pla d’actuació en un comunicat

180

COMUNICAT

ASSOCIACIÓ DE VENEDORS DEL MERCAT DE VINARÒS

En referència a la moció per a habilitar un pla d’actuació en el Mercat de Vinaròs, presentada per un partit polític per a la seua inclusió i debat en el Ple Ordinari municipal convocat per a aquest 28 d’octubre de 2021, l’Associació de Venedors del Mercat de Vinaròs desitja manifestar el següent:

PRIMER
No entenem aquesta percepció tan negativa del Mercat de Vinaròs, quan la majoria de les parades estan ocupades: un 85%. A més, cal recordar que en els últims mesos la pandèmia ens ha obligat com a societat a prendre mesures per a frenar l’expansió del virus. Açò no ha permés dur a terme totes les activitats dinamitzadores que ens agradaria en el Mercat, tal com es venien realitzant habitualment, si bé esperem reprendre-les en els pròxims mesos.

SEGON
L’horari de funcionament del Mercat de Vinaròs es fixa per acord de l’Associació de Venedors i és comunicat per escrit a l’Ajuntament en un termini de deu dies naturals des de la seua aprovació, tal com establix el nostre reglament intern. En aquest sentit, l’horari és l’acordat en una junta general extraordinària el 27 de maig de 2021, sent l’actual l’aprovat per la majoria.

TERCER
Com a part directament implicada en aquesta moció, l’Associació de Venedors lamenta que no se’ns haja comunicat prèviament en què consistix el paquet de mesures a què es fa referència, per a conéixer el seu contingut i poder-ho valorar en detall, consensuant les actuacions amb els paradistes per a treballar de la mà amb el consistori, com sempre hem fet.

Finalment, volem manifestar que l’Associació de Venedors sempre està oberta a rebre noves propostes de millora i iniciatives que suposen un benefici no sols per al Mercat de Vinaròs, sinó per a tots els nostres usuaris i usuàries. Demanem, per això, que se’ns tingue en compte en asquestes decisions i invitem tota persona o entitat que vullga a compartir les seues idees i plantejaments amb nosaltres.

Article anterior(Vinaròs) L’Ajuntament instal·la 11 fanals nous a Fora del Forat
Article següentCàlig inaugura un monòlit en honor als calijons del Camp de Concentració de Mauthausen