Inici BENICARLÓ El Mercat de Benicarló enceta els preparatius del Nadal amb una jornada...

El Mercat de Benicarló enceta els preparatius del Nadal amb una jornada de dolços

275

Els alumnes del Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló han protagonitzat una demostració gastronòmica al Mercat de Benicarló. Els dos troncs de Nadal i cinc tortells de reis que han elaborat s’han sortejat entre els clients del Mercat.

Desenes de persones han participat aquest matí en la Jornada Gastronòmica del Mercat, una iniciativa de la Regidoria de Comerç que ha servit per a promocionar i dinamitzar el Mercat, aprofitant les dates prèvies al Nadal i el treball del Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP), un centre educatiu de referència en el món de la gastronomia. Els alumnes de segon de Cuina han elaborat dos troncs de Nadal amb trufa per dins i cinc tortells de reis de crema pastissera i cabell d’àngel, dos dels postres més típics d’aquesta època, que s’han sortejat entre els clients del Mercat.

La regidora de Comerç, Rosana Marzá, ha agraït la col·laboració tant dels venedors del Mercat com del CIPFP i ha destacat que organitzar aquest tipus d’actes és «una manera d’apropar la cuina i la gastronomia als veïns i visitants de Benicarló i al mateix temps serveix per a demostrar la gran qualitat dels productes que es poden trobar en el Mercat».Per la seua banda, Víctor Cerdà, mestre pastisser gastronòmic i professor del CIPFP, ha remarcat que «hem volgut dur una mostra de la nostra pastisseria».

Tant Rosana Marzá com Víctor Cerdà han convidat els veïns de Benicarló a apropar-se al Mercat en aquestes dates tan especials.

 

Article anteriorEls ajuntaments de la comarca renoven el seu compromís amb les persones amb dany cerebral adquirit
Article següentAnthony Senén presentará la gala de reinas del Carnaval