Inici PREMSA VALENCIANA El Delegat del Govern visita Vinaròs per fer un balanç del nou...

El Delegat del Govern visita Vinaròs per fer un balanç del nou servei de regionals

382

L’alcalde de la localitat, Enric Pla, ha encapçalat la trobada a la que també ha assistit la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten i representants dels municipis veïns.

Aquest matí del delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio s’ha traslladat fins a Vinaròs per fer una valoració del nou servei de trens regionals que va posar en marxa el Govern Central el passat 12 de novembre. Segons ha declarat “després de tres mesos de servei s’ha produït un increment del 21% en el volum de passatgers, passant dels 1.075 usuaris diaris als 1.300″, gràcies a triplicació dels combois regionals”.

D’altra banda, anunciava que des del Govern Central s’ha adquirit el compromís de continuar millorant el servei ferroviari especialment a la província de Castelló amb un increment de 71 milions d’euros que es preveu incloure en els Pressupostos Generals de l’Estat. En aquest sentit, remarcava que d’aquesta forma s’atendran les principals demandes dels alcaldes que reivindicaven la millora del transport ferroviari, un dels serveis més utilitzats a la província.

L’alcalde Pla ha destacat que “des del Govern Municipal també hem posat en marxa accions per facilitar l’accessibilitat fins a l’estació de trens, amb la renovació del Concert de Transport Urbà, que suposarà coordinar els busos de la línia local, que va des de la Costa Nord fins a la Costa Sud, amb els horaris dels regionals prolongant el recorregut fins a l’estació”. Així mateix ha afegit que “cal l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat on s’han inclòs esmenes presentades per l’Ajuntament per a la millora del material rodant de Renfe per garantir un servei de qualitat per als veïns del Maestrat”.

Article anterior(Galeria) Exaltació Provincial del Bombo i tambor
Article següentLiga EBA Club Baloncesto Benicarló