Inici VINARÒS El Club Triatló Vinaròs va participar en el Triatló de Cullera

El Club Triatló Vinaròs va participar en el Triatló de Cullera

271

El passat Dissabte día 29 de Maig, el Club Triatló Vinaròs va participar en la distància sprint i en la seu de la segona jornada de la Lliga de Clubs.

En aquesta ocasió, els representants del Club que van prendre la línia de sortida  van ser, en l’equip masculí, Marcos Tolos, Alex Barreda, Carlos Honrubia, Jesus Sancho, Carlos Aguilar, David Burriel, Carlos Valero, Juan Carlos Flores, Pablo Flores i Guillem Milian. Pel que fa a l’equip femení van ser Raquel Museros, Mireia Guardino i Cristina Fabregat les que van defensar, en categoria femenina, els colors del Club.

Tot i l’agonia produïda per la calor i l’augment de temperatura considerable, els nostres triatletes van aconseguir quedar els 5èns així com, en la mateixa possició i en categoria femenina, ho va fer l’equip femení del Club Triatló Vinaròs, ambdòs en categoria de Promoció.

D’aquesta manera, l’equip femení passa de la 9ena possició a la 7ena en la classificació i es posa a 1 punt d’ascens a la segona divisió, mentre que l’equip masculí es situa en 3era possició de la general! Tot això gràcies a la constància, tenacitat i esforç dels nostres esportistes, i al ferm recolçament cap al projecte esportiu del Club des dels nostres patrocinadors, la Junta, els socis i els familiars

Article anteriorGeneralitat ampliarà l’Hospital de Vinaròs, construirà el segon Centre de Salut i un heliport
Article següentL’AMPA del Jaime Sanz i l’Ajuntament de Peníscola organitzen una jornada de sensibilització mediambiental per la marjal