Inici BENICARLÓ El Club Natació Benicarló respon en un vídeo a les ‘falsedats’ de...

El Club Natació Benicarló respon en un vídeo a les ‘falsedats’ de l’alcaldessa Xaro Miralles sobre la piscina municipal

895

 
“Des del Club volem donar resposta a unes declaracions que va fer a Canal 56 referent a la piscina municipal i que ens afecten”.

 

Ferran Barrachina, vicepresident del Club Natació Benicarló (CNB) comença afirmant que després de dos mesos sense resposta d’un escrit que van enviar a l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s’han vist “obligats” a aclarir els punts que consideren més importants.


Començant per les afirmacions de Miralles en aquesta entrevista respecte als “interessos ocults” del CNB, “interessos que semblen polítics… contra l’equip de govern”, el CNB es queixa primer de la falta de proves i recalquen la pluralitat dels socis, recordant que una part d’ells la van votar a les eleccions. Segons el CNB, la causa de les seues crítiques a l’ajuntament ha sigut recriminar el “no complir les promeses anunciades”.
Segons el CNB la primera promesa incomplida va ser que podrien nadar el setembre de 2020. La segona va ser que l’ajuntament presumptament assumiria els costos de desplaçament per al CNB anar a les piscines d’Alcanar i Torreblanca.

Usuaris de la piscina municipal, manifestant-se pel tancament

Segons la junta directiva del CNB, els seus interessos són salvar un club esportiu en perill d’extinció per la “mala gestió municipal de la piscina que porta quasi dos anys tancada” amb costos “brutals” de transport, etc. per entrenar.
Un altre objectiu de la directiva és contrarestar “la desfeta de nadadors” que se n’han anat del club i a més “lluitar constantment per evidenciar les falses promeses que ens han fet durant aquests dos anys des de l’ajuntament”.

El president CNB, Javier Rodríguez, continua qualificant de “falsedats” les declaracions de Xaro Miralles a Canal 56, sobre els convenis que segons aquesta s’han firmat entre el CNB i l’Ajuntament i les presumptes subvencions que s’han cobrat. Segons el president “a dia d’avui, el CNB no té cap conveni …, cap ni un”, ja que afirma que l’únic va ser el 2020 respecte a les activitats realitzades el 2019. Respecte a les subvencions “només s’ha tret la subvenció del 2020, que a hores d’ara encara no s’ha cobrat”. Són “afirmacions que fiquen en entredit al club… I al mateix temps… A ella mateixa”, i per això demanen rectificació, però encara així deixen la porta oberta a un nou conveni i al diàleg.
Un altre aspecte de l’entrevista que consideren “una falta de correcció” és quan l’alcaldessa declara que “tampoc no es pot adjudicar (la piscina) a dit al CNB com s’ha dit. Això seria completament il·legal”, afirmant el president del CNB que s’ha malinterpretat i explicant que el CNB en reunió amb regidors van proposar -després d’un any de tenir tancada la piscina-, obrir-la mentre aquesta estava en licitació en diverses propostes (sense encara aconseguir -avui en dia- cap resposta).

El CNB postil·la en les xarxes socials:
“No tolerem falsedats, ni que es falte a l’honor del Club Natació Benicarló. L’únic interés que ens mou és salvar-nos d’un final agònic que no voldríem veure.
Hem demanat explicacions pels mitjans oficials i la resposta ha sigut el silenci després de dos mesos.
Potser ens volen enfonsats, estem esgotats i quasi sense ànim, però seguirem lluitant per seguir vius. Ja que no podem nadar almenys volem #DIGNITAT”

 

 

Fotos: arxiu 7dies / captures del video

Vídeo:

https://fb.watch/b2G_YPYkOq/

 

Article anteriorEl passeig marítim de Vinaròs presenta cert abandó
Article següentLa seguretat i la prevenció marcaran els actes centrals de la Festa de la Carxofa