Inici BENICARLÓ El Circuit de Curses Populars de Benicarló ofereix les curses consolidades i...

El Circuit de Curses Populars de Benicarló ofereix les curses consolidades i torna la Run and Bike

120

El calendari inclou la Cros Popular (12 de novembre), la tradicional Sant Silvestre (31 de desembre), la Mitja Marató de la Carxofa (18 de febrer), i una novetat: torna la Run and Bike (26 de novembre). Les inscripcions s’obriran el dimecres 18 d’octubre

El Circuit de Curses Populars de Benicarló torna un any més amb un calendari condensat i de qualitat i amb uns reptes per a què els participants puguen superar-los. El regidor d’Esports, Enrique Besalduch, el president del Club d’Atletisme Baix Maestrat, Gerardo Serrat, el membre del Club Triatló Basiliscus Fran Bonora i Jesús Beltrán, responsable d’HJ Crono, han presentat aquesta nova edició del circuit que compta amb quatre curses amb modalitats, recorreguts i distàncies per a tots els gustos.

La primera cursa de la temporada serà el Cros Popular Ciutat de Benicarló, el 12 de novembre, una cita atlètica que aquest any es farà de forma conjunta: «hi haurà la possibilitat de veure córrer tant corredors populars com a gent federada, i això motivarà els corredors populars», ha afirmat el president del Club d’Atletisme Baix Maestrat, Gerardo Serrat.

El Circuit de Curses Populars continuarà el dia de Cap d’Any, el 31 de desembre, amb la tradicional Sant Silvestre, que compleix les 46 edicions, i que mantindrà les característiques dels anys anteriors: des dels sis anys per als més menuts i sense límit d’edat.

La tercera cursa del Circuit Popular serà la Run and Bike, que no s’havia pogut realitzar des de 2019, i que al 2023 celebrarà la seua sisena edició. Des del Club de Triatló Basiliscus, Fran Bonora ha confirmat el trajecte de la cursa: 12 quilòmetres amb sortida i arribada a l’ermita de Sant Gregori. A més, ha afegit que «és un circuit poc tècnic, però que passa per llocs amb molt d’encant, i és una bona manera de passar un dia fent esport i gaudint del nostre entorn».

Aquest any, la cursa que tancarà el Circuit serà la Mitja Marató de la Carxofa de Benicarló, que tindrà lloc el dia 18 de febrer, i estarà homologada per la Federació Valenciana d’Atletisme.

Jesús Beltrán ha explicat que el cost del circuit complet serà de 35 euros, incloent la participació en les quatre curses, obsequi a cada carrera i premi a la gala que se celebrarà la finalització del circuit.

El regidor d’Esports, Enrique Besalduch, ha agraït la implicació dels participants, entitats col·laboradores i patrocinadors, i ha animat tothom a participar en aquestes curses.