Inici PEÑÍSCOLA El Centre Cultural Andalús de Peníscola recapta 1.025€ per Ucraïna

El Centre Cultural Andalús de Peníscola recapta 1.025€ per Ucraïna

419

Amb el nom “Danzamos por Ucrania” va oferir una trobada de danses solidària per comprar material per als ucraïnesos que pateixen la guerra

El Centre Cultural Andalús de Peníscola ha recaptat i ingressat 1.025€ gràcies al Festival solidari “Danzamos por Ucrania”. L’esdeveniment, que va tenir lloc el passat cap de setmana amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola, va comptar amb les actuacions dels Quadres de Ball, així com dels grups de ball del propi Centre Andalús, als qui es van sumar Fernando Demon, El Quadre Rociero Abril, Macapi Country Line-Dansi i Country Líne Dansi.

La Presidenta del Centre Cultural Andalús, Àgueda Fibla, s’ha mostrat molt satisfeta i agraïda per la participació i ha assegurat “que hem seguit els passos de l’Ajuntament que ha estat referent de col·laboració a la nostra comarca amb el col·lectiu ucraïnès després de l’inici de la guerra”.

La recaptació, ha explicat, es destinarà íntegrament a comprar articles que no s’inclouen de manera habitual en les donacions de material solidari, com per exemple articles d’ortopèdia. Durant el festival es va comptar també amb la participació del col·lectiu ucraïnès, que va interpretar danses i balls típics amb música en directe.

Agraïment institucional

La regidora de l’àrea de Benestar Social, María Jesús Albiol, va rebre durant la gala l’agraïment del govern ucraïnès, a través d’una placa de la qual se li va fer lliurament per part del col·lectiu comarcal en la qual es trobava la signatura i encuny d’un dels ministeris del govern de Zelensky, com a mostra de l’agraïment del poble ucraïnès al poble de Peníscola per la seua solidaritat, especialment la coordinada per part de l’administració local, durant la seva participació en l’enviament de material humanitari i el seu acolliment als refugiats.