Inici VINARÒS El Casal Jove de Vinaròs presenta la programació per al 1er trimestre...

El Casal Jove de Vinaròs presenta la programació per al 1er trimestre de l’any

403

Taller amb la Muixeranga de Vinaròs, Maquillatge de Carnaval o Cuina Xinesa són algunes de les activitats que s’oferiran perquè els joves puguen gaudir del seu temps d’oci, al mateix temps que es formen

Aquest matí la regidora de Joventut, Berta Doménech, ha presentat la nova del Casal Jove per al primer trimestre del 2020. Una vegada més s’ha apostat per una oferta variada, que supose un entreteniment atractiu per als adolescents, al mateix temps que també milloren la seua formació i s’eduquen en valors.

Domènech ha destacat que “la programació per al jovent sempre s’estructura a partir dels cinc eixos temàtics que més els interessen, que són la cultura local, noves tecnologies i formació tècnica i laboral, a més d’oci i esport”. En aquest sentit, afegia que es tracta d’una oferta alternativa davant dels alts percentatges de conductes additives relacionades amb el consum dels videojocs i ús de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC). Així mateix, assenyalava també suposa una formació diferent, fora de la educació formal, continua, qualificada, especialitzada i a l’abast de qualsevol jove.

Pel que fa a la programació la regidora ha assenyalat que serà gratuïta, llevat del curs de Director/a d’Activitats de Temps Lliure Educatiu, que tindrà una matrícula de 150€. Segons afegia el preu variarà depenent del número d’alumnes que s’inscriguen, com més hi haja, llavors més es rebaixarà el preu final de les matrícules. D’altra banda, també hi haurà un Escape Room per al 28 de març, en aquest cas el preu de l’activitat serà de 7€ amb descompte especial si es presenta el Carnet Jove.

Enguany una de les novetats serà Casal Acadèmic on els adolescents es podran reunir per a realitzar els treballs en grup o individualment, a més de disposar d’accés a Internet i a ordinadors. La resta de la programació es complementarà amb els tallers de Cuina Xinesa, Manipulació d’Aliments, Treballem les Emocions, Maquillatge Carnaval, Transformem el Casal Jove i Taller amb la Muixeranga de Vinaròs.

Les inscripcions per als nous cursos del Casal Jove s’obriran a partir de demà fins a finalitzar les places. Per més informació es poden adreçar a la seu del Casal, ubicada al carrer de Carreró 51, trucar al telèfon 964 400 314 o enviar un correu electrònic a l’adreça casaljove@vinaros.es.

Article anteriorNova actuació de Femme Força Vinaròs al passeig
Article següentEl Consell d’Infància i Adolescència es posa en marxa amb tres reunions de treball