Inici VINARÒS El Carnaval de Vinaròs es promocionarà a través de les oficines de...

El Carnaval de Vinaròs es promocionarà a través de les oficines de Correos

278

Turisme Vinaròs, amb la Sociedad Estatal de Correos i Telégrafos, treballarà conjuntament per a la promoció de la festa d’Interés Turístic Autonòmic a través de les pantalles de les oficines situades a Madrid, Bilbao, Saragossa, València, Barcelona i Vinaròs

A partir de meitats d’aquesta setmana fins a la finalització de Carnaval les pantalles exteriors de les oficines de Correos promocionaran la festa, amb publicitat de la Gran Gala de les Reines i Reis, així també com les Grans Desfilades. Cal destacar que aquesta actuació es du a terme gràcies a la col·laboració entre Turisme Vinaròs i la Sociedad Estatal de Correos y Telégrafos.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha assenyalat que “s’han seleccionat les oficines de Madrid, Bilbao, Saragossa, València i Barcelona perquè es tracta del públic potencial que més viatja fins a Vinaròs”. Així mateix, comentava que en el cas de Madrid s’ha escollit l’oficina ubicada a la plaça de Cibeles, en el cas de Barcelona, la que hi ha ubicada davant del Moll de la Fusta, una de les més importants de la ciutat, mentre que a Saragossa i València s’han triat les que estan situades a les principals vies.

Albella destacava que la promoció també es farà a les pantalles exteriors de l’Oficina de Correos de Vinaròs, per tal de reforçar la promoció directa des de la ciutat a un nivell més comarcal, ja que és un servei que utilitza molta gent del territori”.