Inici VINARÒS El Bus de la Llengua visitarà Vinaròs el dies 10, 11, 12...

El Bus de la Llengua visitarà Vinaròs el dies 10, 11, 12 i 13 de juliol

415

L’acció itinerant de la campanya Sempre Teua té per objectiu la promoció social del valencià

sdr
Vinaròs acollirà la visita de l’autobús promocional de la campanya institucional Sempre Teua, que la Secretaria General de Política Lingüística ha desenvolupat per tal de donar impuls a la promoció de l’ús del valencià, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vinaròs. La instal·lació es podrà visitar els dies 10 i 11 de juliol, a la pl. Parroquial i el dies 12 i 13 al pg. de Blasco Ibáñez. L’horari serà de 9.30 a 16.30 h, i el divendres dia 13 també de 17 a 20 hores.
L’autobús comptarà amb la presència de dos monitors encarregats de realitzar els tallers dissenyats per dinamitzar les visites, tant de grups concertats com de públic en general. La finalitat dels tallers és motivar i divertir els participants, per això cada proposta té en compte tant el component didàctic com el lúdic. Al bus es promou la diversitat lingüística mitjançant jocs i concursos que busquen la complicitat del públic.
L’autobús també comptarà amb marxandatge de la campanya ‘Sempre teua. La teua llengua’, com samarretes, bosses de mà, xapes i llapis, per als visitants i grups que hi participen.
Article anteriorProp de 800 centres escolars i 171.000 alumnes participaran en la campanya A menjar sa!
Article següentCues i retencions als carrers de Vinaròs