Inici ALTRES NOTICIES (Editorial) Periodisme digital contra el paper

(Editorial) Periodisme digital contra el paper

582

(Pila de revistes de devolució de 7dies actualitat Vinaròs / Benicarló)

El 29 de setembre de 2017 vam posar en funcionament la nostra web 7diesactualitat.com. Una mica empesos (i espantats) per la modernitat, vam saltar “en marxa” al tren de la nova era de la informació. Com em deien a l’Associació de Premsa Valenciana “Internet és un tren al qual tots hem de pujar, encara que no sapiguem on ens portarà”.

Internet potser un vast oceà, però la internet local és una bassa on hi ha molts de peixos: prop de 30 webs de notícies per a Benicarló, Vinaròs i Peníscola. Pràcticament qualsevol periodista local, professional o aficionat té la seua web de notícies. Submergir-nos en aquest lloc no semblava massa prometedor.

Ara, quasi un any després, i seguint les estadístiques setmanals, encara ens continua sorprenent la gran recepció que està tenint 7diesactualitat.com. Funciona molt millor del que esperàvem, i encara continua creixent en gran part gràcies les xarxes socials. Notícies úniques i col·laboradors i professionals ens separen de la competència. La informació que oferim està més preparada, més elaborada. És diferent, i això s’ha vist reflectit en l’èxit de la nova plataforma digital i que complementa i és complementada per les revistes de paper.

Ara, davant la pregunta “en paper o digital?”, el repte és donar la millor resposta: les dues. Aprofitar els avantatges dels dos mitjans: web i revistes en paper, per donar a tots la millor qualitat d’informació possible. Per això volem celebrar en vatros, aquest primer aniversari en una sèrie d’esdeveniments que apropen al nou públic digital al paper i també al tradicional lector a les noves tecnologies. Sorteigs, novetats i algunes sorpreses més us esperen.

Article anterior(Galeria) 1ªedició Mercatxef Junior
Article següent10é Aniversari de les Jornades del polp a Caduf