Inici VINARÒS Dos Oficials signen el seu càrrec com funcionaris de carrera de la...

Dos Oficials signen el seu càrrec com funcionaris de carrera de la Policia Local de Vinaròs

265

Avui al matí, en el despatx de l’alcalde de la localitat Enric Pla i amb la presència del secretari de la corporació municipal, han pres possessió del seu càrrec, com a funcionaris de carrera, els Oficials pertanyents a la plantilla de la Policia Local de Vinaròs, Vicente PM i Adrián VO. El nomenament es produeix després de la superació del curs d’accés a l’escala Executiva de 350 hores a l’Institut Valencià de Seguretat Pública (IVASPE), al qual van assistir els oficials des de l’octubre de 2018 fins al febrer de 2019.

El nomenament d’avui és la continuació al de fa escassos 20 dies, quan també va prendre possessió del seu càrrec com a funcionari de carrera, l’Inspector Juan Manuel DS, després de superar igualment un procés selectiu per promoció interna i el curs d’accés a l’escala Tècnica a l’IVASPE.

Aquests nomenaments han suposat la culminació dels dos processos per promoció interna iniciats l’any passat, els quals han suposat que tres components de la plantilla de la Policia Local hagen promocionat i consolidat llocs de categoria superior.

Pel que fa a les places d’agent, el passat mes de febrer va finalitzar el procés selectiu per a cobrir cinc places d’agent de Policia Local, fet que ha suposat que dos agents interins hagen consolidat els seus llocs, a més d’una agent per torn de mobilitat i es preveu la incorporació a finals d’aquest mateix mes de març de dos nous efectius.

En el mateix sentit i com a procés de consolidació d’ocupació temporal, està previst iniciar durant el segon trimestre d’aquest any un procés per a ratificar set places, la qual cosa suposarà la creació de 12 llocs en propietat d’agents de la Policia Local durant aquest 2019.

Article anterior(Avanç) Entrevista a les Falleres Majors de Benicarló i al president de la JLF
Article següentEls pressupostos participatius recullen 45 propostes de la ciutadania de Benicarló