Inici VINARÒS Dos nous positius a l’Illa i tancament del col·legi Sant Sebastià

Dos nous positius a l’Illa i tancament del col·legi Sant Sebastià

1420

A data de 12 d’agost de 2020 a les 18:00h, l’ajuntament de Vinaròs ha emés un comunicat informant sobre la situació:

En data 12 d’agost per part de l’empresa concessionària del servei del Campus d’Estiu Illa, s’ha comunicat DOS positius per COVID-19 per part de dos usuaris.

Tal com marca la situació i el propi Pla de Contingència, s’ha donat trasllat al Servei de Salut Pública per a seguir les instruccions pertinents en aquestes situacions i que han estat comunicades als propis treballadors, usuaris i familiars d’aquests en la major brevetat possible.

Cal recordar que l’Escola d’Estiu l’Illa 2020 compta amb un sistema d’organització de grups bombolla, pensats específicament per minimitzar possibles situacions com la que avui es comunica i que en aquesta edició ha ampliat els centres educatius on es porta a terme, per tal de disposar de més espai i reduir l’hipotètic contacte entre usuaris per a un major control.

Tot i això, per part de l’Ajuntament i seguint les recomanacions de Salud Publica, com a mesura de responsabilitat i per tal de garantir un major grau de seguretat dels propis usuaris i treballadors, s’ha decidit avançar la finalització del servei de Campus Illa 2020 al centre on s’han donat els positius, que tenia previst la seua clausura aquest divendres 14 d’agost.

Demanem, com sempre, seguir les indicacions sanitàries així com la utilització de mascareta i gel desinfectant en els casos indicats.

Article anteriorVinaròs aposta per la creació de la via litoral
Article següentRebrot a Vinaròs per origen social amb tancament de col·legi i descens dels nous positius al departament de Salut