Inici BENICARLÓ Doctor Javier Ballester: mantenidor de les Festes de Benicarló 2020

Doctor Javier Ballester: mantenidor de les Festes de Benicarló 2020

237

El doctor Javier Ballester serà el mantenidor de les Festes Patronals de Benicarló

Ballester és coordinador mèdic del Centre de Salut, que ha desenvolupat un paper fonamental en la primera línia de contenció de la pandèmia. El seu discurs s’emmarcarà en un acte amb accés restringit que donarà inici a les Festes 2020.

El cap de Zona Bàsica del Centre de Salut de Benicarló, Javier Ballester Ortí, serà el mantenidor de les Festes Patronals 2020. La seua tasca al capdavant del Centre de Salut en moments tan complicats com els actuals i la seua lluita diària per coordinar, reorganitzar i adaptar el centre a les circumstàncies canviants, han estat fonamentals per al bon funcionament del centre.

Amb aquest nomenament, l’Ajuntament vol fer un reconeixement a tot el personal sanitari, administratiu i de serveis no només del Centre de Salut de Benicarló, sinó també de tota l’Àrea de Salut de Vinaròs, de l’Hospital Comarcal i especialment del Centre de Salut Pública, que han treballat des del primer dia per fer front a la covid19.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha destacat «el gran treball que s’ha fet des de tots els centres sanitaris de la comarca, que s’han convertit en el primer escut en la contenció de la covid19» i ha agraït, en la persona del doctor Ballester, «les incomptables hores de treball, esforç i dedicació de tot el personal sanitari per fer que la maquinària continués funcionant a pesar de la situació excepcional».

Xaro Miralles ha informat de la decisió a la Junta de Portaveus, abans que el Ple ordinari del mes de juliol aprove definitivament el nomenament.

Una trajectòria molt lligada a la medicina de família i a la comarca

Nascut a Benicarló el 1961, Javier Ballester és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat de València des de 1985 i és diplomat en Investigació en Ciències de la Salut per la Universitat Autònoma de Barcelona. La seua especialitat és la de Medicina de Família, i en aquest àmbit ha exercit en diversos centres sanitaris del territori (Benicarló, Vinaròs, Sant Mateu, Morella o Peníscola).

Ha col·laborat amb Creu Roja Benicarló impartint cursos de socorrisme bàsic i actualment té plaça en propietat de metge de família al Centre de Salut Integrat de Benicarló, on també exerceix com a coordinador mèdic.

Article anteriorPosibles infectados en la discoteca Ébano: el Centro de Salud de Benicarló convoca para tests
Article següentSe amplia el seguimiento de casos por el brote en el Ébano