Inici PREMSA VALENCIANA Diumenge els comerços de Vinaròs oferiran una nova edició de Botigues al...

Diumenge els comerços de Vinaròs oferiran una nova edició de Botigues al Carrer

483

Amb motiu de la crisi sanitària les paradetes s’ubicaran al passeig de Colom per tal de garantir el compliment de les mesures de distanciament

Diumenge els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer organitzada per l’Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l’Ajuntament. Prop d’una vint-i-cinquena d’establiments ompliran el passeig de Colom, des de les 9h fins a les 19:30h, amb productes de primera qualitat amb ofertes molt atractives per tancar la temporada estival i donar la benvinguda a la tardor.

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha convidat als veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de la variada oferta que mostraran els comerços. Segons ha assenyalat “la principal novetat serà el canvi d’ubicació al passeig de Colom per garantir el compliment de les normes de distanciament”. D’altra banda, afegia que “des del Govern Municipal sempre donarem suport a les iniciatives que ajuden a promocionar les compres a la localitat i fidelitzen als clients, d’un dels sectors econòmics més importants de la localitat”.

Imatges de la passada edició

La presidenta de l’ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, sabateria, moda, esports i fins i tot immobiliàries que mostraran tots els seus productes amb ofertes especials, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat.

Pel que fa a les normes, Pereda comentava que les paradetes mantindran una distància de dos metres i a més deixaran un ampli espai al centre del passeig per a permetre la circulació fluïda dels vianants. Així mateix també hi haurà gel hidroalcohòlic i serà obligatori l’ús de la mascareta.

Article anteriorIndignació per material sanitari a la paperera en Vinaròs (video)
Article següentMarcos: Luna Nueva (psicología)