Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Diputació avala la celebració de l’Infinitri Half Triathlon a Peníscola pel seu...

Diputació avala la celebració de l’Infinitri Half Triathlon a Peníscola pel seu potencial per a difondre la imatge de la província

177

El president José Martí ha remarcat que «és fonamental que la Diputació recolze aquest tipus d’iniciatives ja que suposen un revulsiu econòmic i esportiu important»

La Diputació de Castelló ha acollit aquest matí la presentació de la noevna edició de l’’Infinitri Half Triathlon’, una de les competicions de triatló estrela del calendari que aterrarà aquest pròxim 25 d’abril a la localitat de Peníscola. La institució provincial és un dels organismes que aporta el seu suport a la carrera per la seua rellevància en el món de l’esport i per servir com a recurs de promoció de la província.

En la seua intervenció, el president José Martí ha recalcat que ‘’és important que en aquest retorn gradual a la normalitat es facen aquests tipus de proves esportives’’. “Malgrat les restriccions sanitàries i la falta de públic”, ha remarcat el mateix president, “és fonamental que la Diputació done suport a aquest tipus d’iniciatives esportives ja que suposen un revulsiu econòmic i esportiu important”. En la passada edició, la institució va concedir a l’organització una ajuda de 25.000 euros a través de la línia de subvencions per concurrència competitiva per a la realització de grans esdeveniments esportius. Aquest 2021 se seguirà el mateix procediment per a dirimir l’aportació provincial per a aquesta edició.

Amb el suport a aquesta iniciativa, la Diputació espera posicionar aquesta competició esportiva com una de les més importants del panorama nacional i internacional. Martí ha volgut agrair a les administracions i fundacions que, com la Generalitat i la Fundació Trinidad Alfonso, han col·laborat perquè aquesta aposta esportiva tire endavant.

Article anteriorXats grupals d’Instagram: Una porta d’accés als hackers
Article següentUna nova rotonda provisional en la N-340a a Benicarló