Inici VINARÒS Desmentida la ‘festa del Tentadero’ (Vinaròs) com a punt d’infecció

Desmentida la ‘festa del Tentadero’ (Vinaròs) com a punt d’infecció

2021

La informació que ens havia arribat a 7dies era que la pizzeria Italiana Due va tancar per contagi d’un treballador a una festa d’aniversari on presumptament havia servit com a punt de contagi. El presumpte infectat va declarar en les seues pròpies xarxes socials negant el contagi i a falta encara d’una explicació oficial, per part des de 7dies ens hem vist en obligació de publicar la seua versió:

 

“Avui, 24 de juliol, podem confirmar que la meua festa d’aniversari celebrada el dia 12, si que “portava sorpresa”. Eixa sorpresa és que després de realitzar les proves PCR a tots els que vam estar, llevat de la persona positiva des de fa una semana, hem sortit tots negatius.

Molta gent ha parlat sobre la meua festa, i la veritat és que absolutament ningún dels diferents rumors sobre aquesta són veritat, desde el primer moment era una festa normal, es va dinar i sopar ahi i no va passar res fora de lo normal, no vam demanar pizzes i no vam tindre contacte directe en ningú de fora de la festa.

A part, una vegada vam saber que una persona que va estar en nosaltres va donar positiu, ràpidament vam decidir estar confinats fins el dia 26, 14 dies després d’haverse celebrat tot.

És un poc tard per a dir res ja que hi han diferents rebrots a Vinaròs, pero és hora de tancar un tema que des de el principi s’ha parlat molt, i deixar clar que el meu aniversari no és baix cap concepte un punt de contagi del virus, ja que tots hem actuat de forma EXEMPLAR.

Finalment, vull donar les gràcies a tots, hem donat exemple a la societat de com poder frenar els contagis, i no em puc sentir més orgullós dels amics que tinc!❤️”

Foto d’artxiu