Inici PREMSA VALENCIANA Declaracions sobre el robatori a l’hospital de Vinaròs i altres temes

Declaracions sobre el robatori a l’hospital de Vinaròs i altres temes

1162

 

Els 10 aparells sanitaris de gran valor econòmic s’han reposat ràpidament sense afectar a l’atenció dels pacients

L’Hospital Comarcal de Vinaròs ha reposat els deu aparells sanitaris robats el cap de setmana passat sense que hagi repercutit en l’atenció als pacients. Així ho va assegurar el dimecres la gerent de l’àrea de salut 01, Ana Arizón, durant la visita al centre hospitalari que va realitzar la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, durant la qual també va inaugurar al propi centre un bonic mural realitzat per alumnes de l’IES Leopoldo Querol que se situarà en les dependències de la UCI.

 

Barceló va visitar després de la reunió amb la direcció de l’hospital, l’espai on s’ubicarà la ressonància magnètica donada per la Fundació Amancio Ortega.

Barceló també va declarar sobre temes d’interès per a la ciutadania, com l’esperada Unitat de Nefrologia i el centre de diàlisi de Vinaròs, i les polèmiques llistes d’espera en les diverses especialitats. Si voleu llegir la resta de l’article, ho podreu trobar aquesta setmana a la revista 7dies actualitat de Vinaròs, en un article complert.

Fotos: Julián Zaragozà

Article anterior7dies actualitat de Benicarló núm. 713
Article següent7dies actualitat de Vinaròs núm. 873