Inici BENICARLÓ Debut al Gàmesis de l’associació de jocs de taula i rol ‘Maestrazgos y Mazmorras’

Debut al Gàmesis de l’associació de jocs de taula i rol ‘Maestrazgos y Mazmorras’

357


Des de la nostra entitat volem agrair als organitzadors i ajuntament de Vinaròs haver-nos permés participar, i especialment a tots aquells que es van apropar per a visitar-nos.

Des que vam arrencar de nou, quan va acabar la pandèmia, sols hem fet que pujar, a poc a poc però de forma molt gratificant, ja que veiem que cada volta que quedem, coneixem nous jocs i nous jugadors… una mostra va ser el Gàmesis, on primera volta vam participar. No vam parar de tindre un tràfec continu de gent, fins a omplir simultàniament les quatre taules, gaudint tots d’un bon ambient. Especialment van triomfar les partides de rol d’alien i Cthulhu, on els jugadors van ser absorbits per l’ambientació tant fantàstica… ah, i també els més menuts amb el rol infantil.

Pareix que els videojocs desplacen molts de hobbies i aficions, per la seua modernitat i rapidesa, però la realitat és que poden conviure amb els jocs de taula, i inclús hi han cada volta més basats en videojocs.

Per últim recordar que si voleu conéixer nous jocs i altres jugadors podeu contactar amb nosaltres a l’e-mail maestrazgosymazmorras@gmail.com