Inici BENICARLÓ David Brau i Luis Omar Achour guanyen el Concurs de Primavera de...

David Brau i Luis Omar Achour guanyen el Concurs de Primavera de Dibuix i Pintura de Benicarló

131

David Brau Marzá, en la categoria de majors de 18 anys, i Luis Omar Achour Messelmani en la categoria de menors de 18 anys, han estat els guanyadors. L’exposició amb totes les obres participants es podrà visitar al Mucbe fins al 4 de juny

El Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura, una de les cites més esperades de l’any entre els artistes locals, ja té guanyadors. Així es va donar a conéixer divendres passat al Mucbe en un acte presidit pel regidor de Cultura, José Antonio Sánchez, que va comptar amb la presència de tots els guardonats.

D’entre totes les obres presentades, David Brau Marzáha sigut el guanyador en la categoria A (majors de 18 anys), amb l’obra ‘Vespa en carrer Concepció’, mentre que el segon i el tercer premi han estat per a Juan Manuel Segarra Grau (amb ‘Fiume’) i Marta Foix Sebastià (per ‘Vida’).

Pel que fa a la categoria B (menors de 18 anys) el guanyador ha estat Luis Omar Achour Messelmani, per l’obra ‘Sin título’. El segon premi ha estat per a Camelia Lucía Botocan amb ‘Naufragio en alta mar’ i el tercer per a Bianca Petruta Ralea per l’obra ‘El jardín secreto’.

Les sis obres guanyadores, així com les de les resta de participants en el concurs es podran visitar al Mucbe fins al 4 de juny.