Inici VINARÒS Dades del Parc de Nadal 2017

Dades del Parc de Nadal 2017

474

Més de 4.000 persones han visitat el Parc de Nadal de Vinaròs en aquesta última edició ambientada en la màgia, que es va dur a terme entre els dies 27 i 30 de desembre de 2017 i va culminar amb l’actuació professional del conegut mag Xabini. D’aquestes 4.000 persones, 1.900 van ser xiquets i xiquetes de 0 a 15 anys.

Així ho ha confirmat aquest matí el regidor de Cultura, Festes, Joventut i Tradicions, Marc Albella, que ha afegit que “en aquests quatre dies que ha durat l’esdeveniment, el nombre d’assistents s’ha mantingut elevat, demostrant que el Parc de Nadal és un dels esdeveniments més esperats de les festes nadalenques”.

Les famílies dels menors, ha destacat Albella, “van agrair especialment que el Poliesportiu estigués climatitzat per a l’ocasió, amb un sistema de calefacció per una major confortabilitat dels assistents, a més de la presència de cinc sanitaris i una ambulància per assegurar una ràpida resposta en cas que s’hagués produït alguna emergència”.

Entre les zones de la fira que van registrar més participació, assenyala l’empresa Oca Group, a càrrec de l’organització d’aquesta edició, hi ha el Rocòdrom, l’àrea de robòtica i el de ciència màgica. També va tenir gran acollida al taller de terrisseria, que es va realitzar per primera vegada aquest any, així com l’habitual pintacares per als més menuts.

“Les xifres i resultats que ens deixa el Parc de Nadal 2017 són molt bons i per això seguirem treballant en aquesta línia, per reforçar-los i seguir oferint als usuaris tots els serveis que mereixen”, ha conclòs Albella.

Article anteriorEl Carnaval de Vinaròs presenta a sus reinas
Article següentCasi 90.000 visitas al Museo de la Mar (Peñíscola)