Inici VINARÒS Cultura engega el nou programa Biblioinsti

Cultura engega el nou programa Biblioinsti

263

La regidoria de Cultura ha posat en marxa la nova iniciativa anomenada Biblioinsti, a la Biblioteca Municipal, per facilitar als alumnes un espai òptim i relaxat per a poder estudiar. Després de la bona acollida que ha aconseguit el programa Biblioestudi, ara des de l’Ajuntament s’ha decidit apostar per una nova campanya, adreçada en aquest cas per als estudiants de secundària i batxillerat.

Biblioinsti es farà des de l’11 de febrer fins al 6 de maig ampliant l’horari de la Biblioteca Municipal, de dilluns a divendres de 09:00h a 14:00h i de 15:30h a 21:00h, mentre que els dissabtes serà des de les 09:00h fins a les 13:30h.

El regidor de Cultura, Marc Albella, ha insistit que “aquesta nova proposta és una programa pont entre les dues campanyes de Biblioestudi que es fan durant les vacances de Nadal i els mesos de l’estiu, adreçades especialment per als alumnes universitaris o persones que vulguen preparar una oposició”. Ara segons afegia “amb Biblioinsti es vol facilitar la tasca educativa dels estudiants de secundària i batxillerat ampliant l’horari de la Biblioteca Municipal perquè puguen disposar d’una espai òptim per concentrar-se i estudiar.

Article anteriorNova edició dels pressupostos participatius a Benicarló
Article següentAlumnes de Direcció de Cuina del CIPFP mostren el potencial de la carxofa al Mercat