Inici VINARÒS Croniques C.N. Vinaròs

Croniques C.N. Vinaròs

695

Campionat Autonòmic Benjamí

El dissabte dia 14 de juliol es va celebrar en la piscina municipal de Castelló el Campionat Autonòmic Benjamí per sedes, aquest campionat es celebra per sedes (províncies) i després es trau el resultat de les tres províncies i surt el campió autonòmic.
L’equip benjamí del Club Natació Vinaròs va estar format per: Sara Garcia, Sofia Cuenca, Agnes López, Ariana Mara, Gema Fibla, Vera Pérez, Laia Albalat, Elena Ichim, Arancha Canalda, Ivan Roda, David Constantin, Dylan Martin Franc Jaime i Hèctor Verdera, tots ells baix la direcció del tècnic Isidro Martorell.
Els resultats van ser bons, ja que es van aconseguir un total de cinc medalles individuals i quatre en relleus. L’or va ser per Dylan Martin en 400 lliures (5’32”12) i David Constantin en 100 papallona (1’23”00), el bronze el van aconseguir, Ariana Mara en 100 braça (1’34”81), Arancha Canalda en 400 lliures (6’04”65) i Ivan Roda en 100 braça (1’34”48). En les proves de relleus l’equip masculí va fer plata en els 4×100 lliures i 4×100 estils i l’equip femení bronze en els relleus de 4×100 lliures i 4×100 estils.
Agrair el bon ambient que es va crear a les grades, ja tots els pares van estar animant durant tot el campionat.
El mateix cap de setmana també es va disputar el Campionat Nacional Absolut de natació en la localitat de Sevilla, on el club va està representat per tres nadadors Llum Serret, Andreu Navarro i David León, dirigits pel tècnic Albert Delmonte.
Tot i el bon treball de llum i Andreu, només David va conseguir entrar dins la final absoluta dels 200 papallona.
Enhorabona a tots per haver arribat fins als nacionals.

 

 

 

 

 

Article anteriorXaro Miralles es reuneix amb la direcció territorial de Educació
Article següent(Avanç) torneig volei platja AVPF Vinaròs