Cadet masculí autònomic nord

Levante  bm. Marni     38

C.H. Vinaròs “A”            19

Vinaròs.  Pol, Victor (1),Quim (4), Steven  (2) Casanova  (3), Iker  (5), Marcos (1) i Edgar  (2) i Sergi.

Visita al lider imbatut i partit molt complicat devant d’ un equip disparat cap al títol que en una gran defensa va fer perdre infinitat de balons a un Vinaròs que feia prou en intentar frenar les mortals contres valencianes.

1 Autònomica masculi grup nord 3

C.Bm. Vinaròs      26

C.H. Vila-real  “C” 27

Vinaròs.  Marc, Cristian, Gabri (2), Serrano  (10), Delhom (2), Max (4), Toni (1), Jesús, Adrià, Bryan (2) i Nacho (5).

Amonestats.  Bryan i Gabri.

Exclusions. Delhom.

Últim partit de lliga el jugat el divendres per motius dels carnavals i que va ser emocionant fins el últim segon. Primera part molt igualada en imprecisions dels nostres que un bon Vila-real no acababa de penalitzar. El Vinaròs de una defensa 6-0 va passar a una 5-1 per intentar frenar els bons atacs visitants, però no es va aconseguir per els desajustos defensius i per les bones combinacions  visitants en pases continuos al pivot. Al descans es va aplegar en empat a 14 i a la reanudació un Vinaròs adormit va donar totes les facilitats als de la plana perque agafessen una renda de 5 gols i quan pareixia que estava tot perdut va surtir el espirit de un gran equip en hores baixes i en 12 minuts brillants finals es va arrivar a falta de 2 minuts en empat al marcador. El Vila-real va aprofitar el seu atac i el Vinaròs en 10 segons per davant va demanar un temps per parlar el últim atac però no és va poder empatar el partit.

Ara cal esperar el sorteig de Copa i vore si es pot fer una bona actuació.