Inici PREMSA VALENCIANA Croniques Balonmano Vinaròs del Cap de Setmana

Croniques Balonmano Vinaròs del Cap de Setmana

411

El passat dissabte es va jugar la 4 jornada de lliga i menys el cadet A que va perdre el derbi front el Benicarló B, els demés equips del club van fer un 3-0 al Nules. I es que jugar front els de Nules sempre es un plaer per la gran deportivitat que hi ha a la pista i a les grades, independenment del resultat. Això es el bonic i sempre hauria de ser així a tot arreu. Al coincidir 3 partits front el mateix rival el Nules van vindre en autobus, més la gent de aqui casi s’ omplia mig pabelló. Fins els seniors a nivell anécdotic comentaben la quantitat de gent que habia per vorel’s. Volem recordar que el equip de xiques va endavant i esta setmana han hagut 3 noves incorporacions, animevos i veniu a probar este espectacular esport. No vos arrepentireu.

 

Infantil Masc. Prefer. CS. Nord 5

  1. Bm. Vinaròs.       17

Llunart Nules.          12

Vinaròs. Amaré, Unai (10), Alberto, Ibai, Yannick (4), Cano, Sergio (3), Carlls, Rubio i Alex.

 

Este infantil te algo que no sabem com definir, està tot el partit igualat i els últms 10 minuts pega un arreó i es fa amb el partit.

Esta setmans los germans Ramon, dos bales al contraatac, van desfer a un Nules voluntariòs. Contraatacs gràcies a la bona defensa i a un sensacional Amaré que para casi tot el que li tiren. En resum, molt bon partit dels menuts que van fer desfrutar a la molta gent que hi habia a les grades i que els serveix per posarse liders provisionals.

 

Cadet masc. Prefer. CS Nord 6

  1. Bm. Vinaròs. 18
  2. Benicarló 2004.   23

Vinaròs. Oscar, Amaré (2), Nestor (3), José Abel, Dani(1), Rubdn (5), Andrés (3), Pere, Víctor (3) i Carlos (1).

Llàstima aquells 10 minuts tontos a la primera part que el Benicarló va arofitar per ovrir el marcador i els nostres ja no van poder remuntar. Mos quedem en la lluita i en les ganes dels nostres que al menys van conseguir imposarse a la 2 part. Hi ha que trevallar molt per evitar les tantissimes perdues de pilotes que condenen al equip. A seguir entrenant i a no perdre la il-lusió per intentar competir.

 

Cadet masc prefer cs nord 5

  1. Bm. Vinaròs.   32

Ford Nules.          21

Vinaròs. Pol, Nogales, Sergi (3), Casanova(2), Didac (4), Biel (2), Ayza (2), Marcos (5), Tomás (3) i Raga (11).

Bon partit dels nostres que tant en defensa com en atac a partir dels primers 15 minuts es van imposar a un equip correós que no podia en la espenta dels nostres.  El B continua imbatut a la espera del dissabte que va a la pista del tot poderos líder, el Benicarló que fins ara a guanyat tots els partits de més de 20 gols, anirem, jugarem i intentarem competir i posar les coses difícils als benicarlandos.

 

1 Auton. Masc nord 3

Farmateca C. Bm. Vinaròs.   41

Alter Nules.                            20

 

CBM Vinaròs. Marc, Cristian, Carlos, Nahuel (6), Martín (2), Gabri (3), Taty (5), Max (8), Jesús, Delhom (6), Toni (1) i Ruben (6).

 

Devant de mig pavelló va jugar el primer partit a casa  el nostre senior i si es veritat que el Nules es el rival més fruix del grup, també hem de dir que tenim un gran equip que va obrint forat a base de bon joc. El Nules va aguantar poc el vendaval vinarossenc que en una gran defensa i un sensefí de recursos en atac perforaba una vegada darrera l’ altra la porteria visitant.

 

Ara a preparar el partit de dissabte devant del Vila-real que serà el primer gran test de la temporada.

Article anteriorIntercanvi generacional entre usuaris del Centre de día i alumnes de Benicarló
Article següent7dies Vinaròs núm. 877