Inici COMARQUES Conta Contes sobre el llibre ‘Càlig, on els arbres parlen’

Conta Contes sobre el llibre ‘Càlig, on els arbres parlen’

423

L‘obra ha estat creada per la coneguda escriptora Laura M. Pantaleón, qui oferix divendres un conta contes sobre el llibre

Aquest divendres 15 de març, el Centre de Cultura de Càlig acollirà, a les 17:30 hores, una activitat que de ben segur farà les delícies de grans i menuts. Es tracta d’un conta contes a càrrec de la coneguda escriptora castellonenca Laura M. Pantaleón, i que versarà sobre el llibre que ha escrit i porta per títol ‘Càlig, on els arbres parlen’.

L’obra és una entranyable història d’amistat, que transcorre al terme calijó, per diferents carrers i llocs emblemàtics del la població com ara la Torre o l’Ermita del Socors. El conte forma part de la col·lecció de llibres que giren al voltant de diferents valors i que es desenvolupen en diferents escenaris de la província de Castelló, i contempla títols com ara ‘Les Coves Secretes’ en Vall d’Uixó o ‘Empremtes’ en Nules.

Ruth Sanz, regidora de Cultura de Càlig, ha apuntat que “aquesta és una manera de fomentar la lectura entre els més menuts i, al mateix temps, transmetre valors com els que transmet el conte: amistat, natura i respecte”.

Els xiquets i xiquetes que acudixquen al conta contes de divendres podran comptar amb un llibre de regal, que serà signat per l’autora del mateix. Una manera fantàstica de conèixer una mica més Càlig, alhora que els més menuts aprenen els valors d’estimar la natura i els amics.

Article anteriorNou escenari adaptable a Càlig
Article següent(Avanç) Entrevista a les Falleres Majors de Benicarló i al president de la JLF