Inici VINARÒS Concurs per a l’adquisició d’habitatges per a l’ampliació del parc públic

Concurs per a l’adquisició d’habitatges per a l’ampliació del parc públic

388

Des de l’Ajuntament de Vinaròs es dona a conèixer que la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori va resoldre el passat 3 d’octubre la convocatòria del concurs per a l’adquisició d’habitatges en municipis de la Comunitat Valenciana per a la seua incorporació al parc públic de la Generalitat.

La Llei 2/2017, de 3 de febrer, de la Generalitat, per la funció social de l’habitatge de la Comunitat Valenciana obliga a disposar de mecanismes per a fer efectives les mesures adreçades a garantir el dret a un habitatge digne i assequible entre les quals es troba l’increment i millora del parc públic d’habitatge. Mesures necessàries per a aconseguir progressivament i per tots els mitjans apropiats, la plena efectivitat del dret a l’habitatge. El regidor Jan Valls destaca que “Vinaròs està inclosa en els municipis on hi ha major necessitat i demanda d’habitatges amb fins socials”, fet que possibilita a propietaris i al sector privat participar en el concurs públic amb propostes de compraventa de vivendes a la Generalitat.

El Pla Plurianual de Rehabilitació i Ampliació del Parc Públic d’Habitatge 2018-2020 preveu entre altres línies d’actuació, l’ampliació del Parc Públic d’Habitatge mitjançant la compra d’habitatges de tipologia plurifamiliar en el territori de la Comunitat Valenciana. Els pressupostos de la Generalitat inclouen una dotació plurianualitzada per a l’adquisició d’habitatges per part de la Generalitat amb la finalitat d’incrementar el seu parc públic i disposar d’habitatges en règim de lloguer assequible.

“Les condicions de les vivendes és que no tinguen una antiguitat major de 50 anys i reunir totes les condicions adequades per ser ocupades inmediatament després de l’adquisició de la Generalitat Valenciana” conclou el regidor Jan Valls.

Més info: http://www.habitatge.gva.es/web/vivienda-y-calidad-en-la-edificacion/concurs-per-a-l-adquisicio-d-habitatges-per-a-incrementar-el-parc-public

Article anteriorVinaròs activa el protocol d’inundacions
Article següentÚLTIMA HORA: situació actual gota freda