Inici PREMSA VALENCIANA Comparses i COC aproven l’anul·lació dels principals actes del Carnaval de Vinaròs...

Comparses i COC aproven l’anul·lació dels principals actes del Carnaval de Vinaròs 2021

388

La Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs, reunida en la vesprada del dijous 3 de setembre amb els representants de les trenta comparses i representant de l’ajuntament de Vinaròs, decideix l’anul·lació dels actes més multitudinaris del carnaval, com són les grans desfilades, la gala de les reines i les casetes de les comparses.

El treball de confecció i preparació de les fantasies que llueixen les reines del carnaval fan impossible posposar més aquesta decisió, i aquest ha sigut el principal motiu per realitzar una reunió d’urgència amb les comparses per valorar els possibles escenaris i debatre les diferents opcions.

Davant de l’actual situació sanitària a tot l’estat, amb diferents restriccions i recomanacions en l’àmbit laboral, educatiu i d’altres sectors econòmics, es fa pràcticament impossible portar a terme la instal·lació d’un recinte com el de les casetes, un espai on es produeixen dinars i sopars de germanor entre les comparses a més de lloc on es congrega la majoria de l’oci nocturn amb accés lliure. També és impossible concebre les grans desfilades que omplin els carrers de Vinaròs amb milers de veïns i visitants, o un acte com la Gran Gala de les reines on en l’edició passada es va congregar més de 8.000 persones. Per tot això, com a acte de responsabilitat i per ser clar amb totes aquelles i aquells que ja estaven començant a preparar el seu regnat, s’ha decidit que el Carnaval de Vinaròs 2021 no tindrà reines ni reis, i que els actes més multitudinaris no es realitzaran. Això no obstant, tant per part de l’ajuntament com per part de la COC i les comparses, s’estudiarà i es treballarà per a la realització d’un Carnaval diferent, amb totes les mesures sanitàries requerides, per recordar a tots que Vinaròs és Carnaval i tenim una Festa d’Interès Turístic Autonòmic.

Article anteriorResum Festiu de Benicarló: Escultures efímeres sobre el Coronavirus
Article següentCàlig “torna al cole” el proper dimecres 9 de Setembre