Inici VINARÒS Comerç engega una nova edició de “Comprar a Vinaròs té premi”

Comerç engega una nova edició de “Comprar a Vinaròs té premi”

260

Els clients que realitzen compres superiors a 20€, des de l’1 fins al 31 de maig, podran entrar en el sorteig dels 10 xecs regal valorats en 100€ cadascun.

El regidor Fontanet ha explicat que “per a participar només caldrà realitzar les compres en els comerços, des de l’1 fins al 31 de maig, i omplir la butlleta per entrar en el sorteig dels xecs que es farà al proper 10 de juny”. En aquest sentit, ha remarcat que Vinaròs disposa d’un gran aparador comercial per fer les compres, amb més de 500 establiments, sempre amb l’atenció personalitzada que ofereixen els botiguers locals.

Cal destacar que els comerços interessats en adherir-se a la campanya poden rebre més informació a l’Agència de Desenvolupament Local, ubicada al carrer de Sant Ramón, on es facilitarà de forma gratuïta el cartells i les butlletes.

Per acabar Fontanet animava a la ciutadania a realitzar les compres a la localitat, recordant que Vinaròs disposa d’un gran centre comercial, a més d’una variada oferta gastronòmica gràcies als bars, restaurants i cafeteries, ideal per passar una bona jornada en família al municipi.

Article anteriorLa Biblioteca Manel Garcia Grau reconeix els seus lectors més fidels
Article següentCLUB BALONCESTO BENICARLÓ / CRÓNICA EQUIPO DE LIGA EBA