Inici VINARÒS Comencen les XXIII Jornades de la Cuina dels Arrossos a Vinaròs

Comencen les XXIII Jornades de la Cuina dels Arrossos a Vinaròs

337

Entre el 1 de noviembre y el 10 de diciembre siete restaurantes de la localidad ofrecerán menús especiales con el arroz como protagonista

Aquest 1 de novembre comencen a Vinaròs les XXIII Jornades de la Cuina dels Arrossos, un esdeveniment que tanca el calendari gastronòmic de 2017 a la localitat, tal com ha destacat durant la seua presentació el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet.


Des de la regidoria s’ha agraït el suport de l’Associació d’Hostaleria de Vinaròs i de la Diputació de Castelló, que impulsa aquestes jornades com a reclam turístic a través de la marca de productes autòctons Castelló Ruta del Sabor.

“La gastronomia és un recurs que ajuda a dinamitzar la nostra economia i per això apostem per jornades com aquesta, que a més tenen una gran demanda no només entre els nostres visitants, sinó també entre els mateixos vinarossencs”, ha indicat Fontanet.


En aquestes jornades, que es duran a terme fins al proper 10 de desembre, participen set restaurants de Vinaròs que oferiran entre sis i vuit plats d’arrossos. El preu d’aquests menús oscil·la entre els 30 i els 33 euros.


Per finalitzar, Fontanet, que la setmana passada va assistir també a la presentació d’aquestes mateixes jornades a la Diputació de Castelló acompanyat pel Diputat Pablo Roig, ha afegit que aquest tipus de jornades “posen en valor els productes de la nostra zona i del nostre mar “.

Per poder-ne gaudir el regidor ha animat a la ciutadania a participar d’aquesta iniciativa i tastar plats tan especials com l’arròs negre amb sèpia i llagostins de Vinaròs, el rossejat amb crancs i galeres, el rossejat amb cranc blau del Delta de l’Ebre o la clàssica paella valenciana, entre altres.

Article anterior(Fotogalería) 50 Anys IES Leopoldo Querol
Article següentAmparito cumplió 103 años con su familia