Inici VINARÒS Comencen les obres de la primera fase de rehabilitació de la plaça...

Comencen les obres de la primera fase de rehabilitació de la plaça de Sant Andreu

149

Les feines es financen a través del Pla Avança de la Diputació de Castelló i un cop enllestides s’iniciarà la segona fase per renovar tot l’espai

L’Ajuntament va iniciar ahir les obres de la primera fase de rehabilitació de la plaça de Sant Andreu. La finalitat del projecte, que s’executarà en dos lots, és oferir un espai més accessible per als veïns, amb una imatge millorada que s’integre amb la ciutat. Les feines d’aquesta primera fase tenen un pressupost de 115.912€, IVA inclòs, finançat a través del Pla Avança de la Diputació de Castelló.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Català, ha explicat que “aquesta primera fase consisteix en realitzar les demolicions, serveis de soterrat d’enllumenat, drenatge sostenible, sanejament i condicionament previ per a executar la 2a fase valorada en 271.000€, IVA inclòs”. En aquest sentit, comentava que el segon lot servirà per acabar les pavimentacions, mobiliari, jardineria, nou arbrat, estructures, il·luminació i diferents elements. Un cop estiga acabada l’actuació, la plaça serà 100% accessible per al veïnat, assegurant l’entrada de guals, serveis i vehicles d’emergències.

Català comentava que “amb aquest projecte aconseguirem reordenar tota la plaça per a millorar la zona verda i donar més preferència als vianants i xiquets, al mateix temps que de dignificar un espai molt concorregut i utilitzat de la nostra ciutat”.