Inici VINARÒS Comencen les feines d’asfalt al pàrquing de la Ciutat Esportiva

Comencen les feines d’asfalt al pàrquing de la Ciutat Esportiva

329

Durant els propers dies la Regidoria d’Obres i Serveis executarà les feines d’adequació de l’asfalt a la Ciutat Esportiva. Els treballs consisteixen en l’anivellació de l’espai de terra, per després aplicar un reg asfàltic i oferir així un accés més senzill per als centenars d’usuaris que cada setmana utilitzen les instal·lacions per entrenar-se o jugar a futbol.

El regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha destacat que “es tractava d’una important reivindicació dels veïns, que des de feia temps demanaven la millora del pàrquing per eliminar els clots que es formen durant els dies de pluja i sobretot un accés adequat per evitar que els baixos dels cotxes toquen el terra”.

Aquestes feines s’executen amb una partida de 90.000€ de fons propis de l’Ajuntament, amb una inversió Financerament Sostenible. Cal destacar que amb aquesta quantitat també s’han adequat els vials de la Costa Nord i Sud, a més de la renovació del paviment del passeig Juan de Ribera, un cop l’empresa elèctrica realitze les feines d’instal·lació del nou cablejat soterrat per al futur segon centre de salut.

Alsina ha recordat que als 90.000€ de l’Ajuntament també s’han afegit els 60.000€ del Pla 135 de la Diputació de Castelló per la millora de l’asfalt dels carrers del centre de la localitat que han començat avui mateix a la plaça Jovellar i seguiran al llarg de la setmana en els vials Quixot, Comte de Benavente, Cervantes, Tirant lo Blanc i l’avinguda Mediterrània.

Per acabar el regidor ha demanat disculpes a la ciutadania per les molèsties que puguen ocasionar les obres, insistint que es tracta d’unes feines que són molt necessàries al municipi i suposaran una important millora per a la seguretat viària.

Article anteriorMaribel Gil sigue ejerciendo de embajadora de Benicarló y su producto estrella
Article següentBenicarló tindrà una oficina d’atenció presencial per a la campanya de la Renda 2018