Inici BENICARLÓ Comença el taller d’ocupació ‘Benicarló Rehabilita’ per a persones desocupades

Comença el taller d’ocupació ‘Benicarló Rehabilita’ per a persones desocupades

196

 

El programa té una durada de 12 mesos i formarà en la branca de paleta a 10 persones

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Promoció Econòmica, Raúl García, han donat la benvinguda als 10 alumnes-treballadors del taller d’ocupació ‘Benicarló Rehabilita’ que durant els pròxims 12 mesos els proporcionarà formació relacionada amb el ram professional de paleta.

Concretament, l’alumnat obtindrà dos certificats de professionalitat: nivell I ( EOCB0109) d’Operacions auxiliars de revestiments continus en construcció i nivell II (EOCB0108) de Fàbriques del ram de paleta.

L’alumnat ha començat la seua etapa formativa amb les sessions teòriques que formen part del programa formatiu del taller, que completarà amb visites a empreses i centres especialitzats en la matèria.

Paral·lelament, l’alumnat realitzarà els treballs pràctics en diverses ubicacions de Benicarló i se centraran en la rehabilitació i manteniment de les instal·lacions esportives de l’IES Ramón Cid

El taller compta amb el finançament del Fons Social Europeu, la Generalitat Valenciana, a través de Labora, i el propi Ajuntament de Benicarló.