Inici VINARÒS Club Natació Vinaròs participa a la prova d’accés al Campionat Autonòmic

Club Natació Vinaròs participa a la prova d’accés al Campionat Autonòmic

249

El passat cap de setmana dies 24 i 25 d’ abril es va celebrar en la Piscina Servol de Vinaròs ,la Prova 1 d’ accés al Campionat Autonòmic d’ estiu per a les categories prebenjamí, benjamí i aleví.

Després de quatre mesos sense competir, els nostres nadadors estaven nerviosos i en moltes ganes de que arribés este día. Degut a la normativa covid-19, la competició es va celebrar en tres sessions i cadascuna d’ elles en un torn per a la categoría masculina i un torn per a la categoría femenina.
El CNV va participar en un total de 42 nadadors que van estar acompanyats pels seus entrenadors Isidro Martorell i Toni Bordes.
L ‘ equip masculí 
En categoría benjamí: Guillem, Nacho, Iker, Kevin, Andrei Mario, Lucian, Hugo i  Jon.
En categoría aleví : Joan, Gabriel, Alvaro, Adam, Damian, Hector, Pau, Pol, Ruben, Franc Alexis, Dario, Antonio, Ferran i Javier
L’ equip femení :
En categoría benjamí : Patricia , Martina, Nayara, Vega i Laia
En categoría aleví : Teresa, Valeria, Martina, Marta, Jana,  Zoe, Abril, Paula, Ainhoa, Gemma, Aitana, Ariadna, Naiara Milena i Elsa.
Tots ho van fer molt be, intentant millorar la seua marca pero sobretot disfrutant de poder tornar a competir. Felicitar a tots els nadadors pel seu comportament i esperit d’ equip.
Donar la enhorabona a : Joan Montserrat, Alvaro Fernandez , Gabriel Hernandez i Adam Ortiz que van aconseguir mínimes autonòmiques i ja tenen asegurada la seua participació en el Campionat Autonòmic d’ estiu.
Article anteriorBenicarló aprovarà la suspensió de la taxa d’ocupació de la via pública total en 2021
Article següentLes Camaraes de Vinaròs han représ els assajos